Publicat de: Daniel Onaca | 27 septembrie 2012

Despre ciudăţeniile bărbaţilor şi ale femeilor

Trei lucruri de mirare poţi găsi la bărbaţi şi alte două năravuri ale lor sunt greu de pătruns. Toţi bărbaţii sunt al nabii de ocupaţi; deşi sunt ocupaţi, de femei au întotdeauna vreme; deşi au vreme de femei, le neglijează adesea.
Aceste trei paradoxuri femeile nu pot să le priceapă iar următoarele două nu sunt nici ele uşor de înţeles: Cu toate că bărbaţii neglijează femeile, au tot timpul una în preajmă şi deşi au tot timpul una lângă ei, se mai dau şi la altele.

Trei ciudăţenii au femeile şi alte trei lucruri îi fac pe bărbaţi să se mire foarte. Pentru ele, cel mai important lucru este securitatea materială. Deşi o consideră drept lucrul cel mai important, îşi cumpără mereu haine scumpe. Deşi dau banii pe aceste haine, mereu spun că nu au ce să îmbrace. Deşi pretind că nu au ce să pună pe ele, se îmbracă frumos tot timpul.
Aceste trei ciudăţenii ale femeilor îi fac pe bărbaţi să clatine din cap, dar şi următoarele trei îi fac să se mire foarte: Deşi se îmbracă frumos, spun că haina pe care o poartă e doar o „cârpă veche”. Deşi spun că haina respectivă e doar o vechitură, se aşteaptă să le faci complimente. Deşi le faci complimente, nu te cred niciodată.


Responses

  1. M-ai facut sa zambesc! Nu am fost ” lovita” niciodata de acest tip de ciudatenie. Nu am suferit de complexul hainelor, nu am neglijat aspectul, dar nici nu am facut din asta un capat de lume din asa ceva.
    Poate e si din pricina faptului ca mi-am amanat micile capricii vestimentare in favoarea nevoilor copiilor, mereu in crestere. Si am invatat, din putinele lucruri avute, sa imi creez un anumit confort si sa tin la hainute si incaltari.
    Dar ai dreptate, multi barbati se lovesc de aceste probleme reale ale femeilor, iar ele se mira permanent cum de au timp de alte femei, desi macar una li se afla in universul lor apropiat. Niste copii mari, probabil. :))

    • Poate că există şi un răspuns pe undeva. 😉


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: