Publicat de: Daniel Onaca | 15 mai 2014

Reacție la amenințările lui Dmitri Rogozin

Rogozin

 

Deși la suprafață România s-a rezumat doar la declarații, se pare că amenințarea vicepreședintelui Rusiei, Dimitry Rogozin, nu a rămas fără urmări. Noaptea trecută un comando românesc, din brigada ”Mâinile Negre” a efectuat o operațiune de sabotaj în flota aeriană rusă, provocând pierderi importante.

Conform primelor estimări, Tupolevul 160 folosit de Rogozin, are câteva piese lipsă, respectiv casetofonul, ștergătoarele de parbriz, capacele de la roți și sârma cu care erau ținută ușa de la compartimentul de bombe. Deși autoritățile ruse au refuzat să dea detalii, se pare că pagubele sunt mult mai importante.

Astfel, oglinzile, inscripționate cu TU 160 RGZ au fost găsite la un cetățean dim Militari, care și le montase pe un BMW 318 ”Ursuleț” și încurca traficul în zona Lujerului. Totodată, există bănuieli că și rezervorul avionului a fost golit, pentru că poliția a reținut un șofer care gonea cu 320 de kilometri la oră pe Autostrada Soarelui cu o Dacie 1310 din 1988, cu bord de CN. ”Am luat și eu niște benzină de la țigani, că cine mai are bani să cumpere de la pompă. Când am băgat-o într-a doua aveam deja 130 la oră, dar nu puteam s-o las așa, că moare motorul”, a declarat suspectul.

Reclame

Responses

  1. Chiar e pe bune sau doar din surse? Că dialogurile dintre toți acești politicieni parveniți sunt o sursă de tensiune și agresivitate între națiuni.

    • Daca nu l-as fi trecut la categoria „Bancuri”, ar fi fost pe bune 🙂

  2. Atunci, e un banc bun! 🙂

  3. Dupa primul paragraf mi s-au taiat picioarele, dar apoi am ras bine! Reusit articol!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: