Publicat de: Daniel Onaca | 7 noiembrie 2015

Privata din fundul grădinii. UNPR și ALDE

UNPR și ALDE, partide de traseiști care nu reprezintă pe nimeni și trebuie să dispară

(postare preluată de pe blogul ”Pitici gratis”:

http://www.piticigratis.com/2015/11/dupa-care-sunt-muistii-astia-de-la-unpr-si-alde/)

Automatul de spus banalități Klaus Iohannis s-a întâlnit la discuții cu două partide parlamentare serioase: UNPR și ALDE. Cum au ajuns avorturile astea politice să fie partide parlamentare în realitate și nu doar într-un film cu proști? Simplu. Sistemul e prost.

Întâi avem UNPR-ul. A votat cineva UNPR? Normal că nu. A fost doar o ceată de traseiști desprinși din PNL si PSD care a reușit să negocieze cu PSD-ul să primească niște locuri în parlament, în cadrul alianței, pentru că erau un grup de trădători, ofițeri acoperiți și securiști care puteau crea probleme dacă nu îi scarpini pe burtă. Așa că Ponta a decis să-i scarpine pe burtă ca să nu-i facă dușmani și le-a dat 15 locuri în parlament. Ulterior celor 15 trădători traseiști li s-au mai adaugat încă 40 de trădători traseiști cumpărați pe o lingură de ciorbă, în principal de la fostul partid de idioți PPDD.

Așa a ajuns căcatul ăsta infect să fie formațiune parlamentară cu 55 de parlamentari deși nimeni nu a pus ștampila pe un buletin de vot pe care scrie UNPR. Nimeni nu l-a votat pe Oprea pentru nici o funcție, și, cu toate astea, are. Doar datorită mârșăviilor și negocierilor mici între partide care n-au nici o legătură cu ștampila votantului. Și e normal. Uitați-vă la muianul lui! Cine dracu ar pune ștampila pe ăsta?

Gropea

Uitați ce muian are. Cu ochii ăia mici și răi, înfundați în grăsime, fruntea aia mică, de om care folosește capul doar pentru mestecat. Urât ca spatele pulii, cu un chip de bora puțin în gură și mă-sa când era nevoită să-l alăpteze. Dar cochet. Hidos ca un cap de porc în descompunere, dar cochet. Se duce să se penseze, să se vopsească, să glazureze căcatul, de parcă dacă pui glazură pe căcat l-ar mânca cineva. 1600 de misiuni cu coloană oficială într-un an, printre care multe la saloane cosmetice.  Sculptura asta în smegmă și-a plagiat doctoratul și nu și-a dat demisia. A omorât un polițist cu obiceiul lui de a se duce la cârciumă (bine nu la cârciumă, ci într-un loc super secret pe care nu poate să ni-l spună) și tot nu și-a dat demisia. După care și-a dat demisia cu tot cabinetul Ponta dar, surpriză! E din nou în guvern! Ce, credeați că scăpați de muianul lui? E ca un neg de-ăla pe care oricât l-ai arde cu bricheta, crește la loc.

După care e muistul ăsta:

C.P. Tariceanu 2

Mai țineți minte când partidul ALDE era pe buletinele de vot? Normal că nu, în pula mea, că nu a fost niciodată. E format din PLR și PC. Pe ăstea două le țineți minte de pe buletinele de vot? Normal că nu în pula mea, că nici ăstea n-au fost. PC-ul a fost tot timpul o extensie a PSD-ului care a venit la pachet deși nu o vrea nimeni, ca posturile alea TV despre pescuit și operetă pe care nu se uită nimeni, nu le vrea nimeni, dar vin la pachet în abonament. PSD boss, vrei niște propagandă la Antene? Păi bagă-mi și partidul de buzunar în seamă, ca și cum ar fi o alianță. Iar PLR e o bășină de-a lui Dragnea.

S-a gândit el înainte de prezidențiale: ”bă, trebuie să rup dreapta în mai multe bucățele mici ca să împart voturile, poate așa câștigă slinosul de Ponta dracu’ alegerile”. Așa că a luat o latură mai meschină decât media din PNL (nu cu mult) și le-a zis „bă curve de oameni, cum ar fi să vă dau eu niște bani și băgare în seamă să plecați, să faceți partidul vostru aliat cu PSD-ul, pe care să-l prezentați a fi de dreapta, poate din greșeală dă cineva cu ștampila pe voi în loc să dea pe ăilalți?”. Moment în care Călin Popescu Tăriceanu a scos capul dintr-o găleată cu căcat de om bolnav și a zis „Da, șefu! Eu sunt omul tău! Bagă-mi mâna în cur și mânuiește-mă ca pe o păpușă de ventriloc!”. Și Tăriceanu e atât de prost încât Dragnea nici măcare n-are încredere în el să vorbească singur. Toată campania a stat în spatele lui, să-i sufle în ureche. VOTAȚI ACEST BRAV CANDIDAT DE DREAPTA (susținut de șeful campaniei candidatului de stânga). E un candidat serios! Serios! Nu e pus acolo doar să ia 4-5 procente de la Iohannis, în caz de iese lupta strânsă! El chiar e pe bune!

Și partidul ăsta, alt partid de traseiști pe care n-a pus nimeni ștampila are și el vreo 30 de parlamentari. E un partid super serios. Și asta se poate doar din cauză că România este un univers paralel absurd în care votezi un om să te reprezinte în cadrul unui partid, după care ăla face ce vrea pula lui: schimbă partidul, inventează altul, nu e treaba ta. Băi oameni buni, ăștia-s angajații noștri. E ca și cum ai angaja un om să îți construiască o casă, i-ai da banii, după care el ar zice, „auzi, hai că m-am hotărât: eu fac altceva decât m-ai angajat tu să fac, pentru că așa am eu chef”.

Dacă era un joc pe calculator, se oprea din ziua doi. Țipau programatorii „BĂĂ, E UN BUG! ĂȘTIA POT SĂ ÎȘI SCHIMBE ECHIPA DUPĂ CE A ÎNCEPUT MECIUL. OPRIM TOT, TREBUIE PATCHUIT!”. Dar nu e joc pe calculator, e România. Și bug-ul ăsta jenant nu numai că există de 25 de ani, dar crează partide și oameni politici cu funcții importante pe care NU I-A VOTAT NIMENI ȘI CARE NU REPREZINTĂ NICI UN CETĂȚEAN. Repet. Ăștia sunt angajații noștri. Trebuie să facă ce au fost angajați să facă, nu ce vor ei.

Protestele nu trebuie să se oprească până când Oprea nu dispare din viața politică înapoi în haznaua securistă din care a apărut. Până când traseismul politic nu devine ilegal. Până când curve politice ca Tăriceanu n-o să mai poată să o sugă din orice direcție bate vântul. Nu angajăm politicienii pentru mecla lor și nici pentru zâmbetul scatofil. Îi angajăm pentru programă și direcția politică. Nu au cum să și-o schimbe DUPĂ ce i-am angajat, decât dacă își dau demisia în prealabil.

Avorturi politice ca UNPR și ALDE sunt doar erori ale unui sistem proiectat prost. Nu ai cum să ai într-o țară normală 90 de parlamentari care nu reprezintă pe nimeni. Pe care nu i-a votat nimeni. Traseismul politic este cea mai mare cârjă a corupției și până când acesta nu devine legal imposibil, nu are rost să facem nici un fel de alegeri. Și până când nu devine legal imposibil ieșim în stradă. Oprea, Tăriceanu și partidele lor sunt doar niște erori ale sistemului. Căcații ăștia cu ochi nu au ce căuta într-o viață politică democratică.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: