Publicat de: Daniel Onaca | 22 iunie 2016

Vorbe de dobitoc în sutană. Episcopul Ciprian

Popi. Moravuri

Toleranța  curat ortodoxă a unui episcop caftangiu

Discuţia între ”Înaltpreasfințitul episcop al Buzăului și Vrancei” şi preoţii pe care îi păstoreşte. Prea smeritul slujitor al Domnului a fost înregistrat pe video în timp ce îi îndemna să-i bată pe doi „colegi” care continuau să ţină slujbe deși li se ridicase dreptul de practică. Cei vizaţi sunt preoţii Georgică Vatră şi Neculai Goleşteanu (caterisiţi pentru că nu i-au respectat deciziile).

“Daţi-l de cruce, trântiţi-l de perete! Ca să se înveţe minte escrocul, ticălosul, debilul! A mâncat pâine din sfatul Bisericii atâţia ani de zile şi acum vrea să inducă în eroare în continuare”.

“Trebuie să luaţi atitudine! Trântiţi-l de perete! Unde l-aţi trântit pe vatră, prin citimir. Trebuie să-l daţi cu capul de o bordură (…) Pe preotul Goleşteanu dacă îl vedeți, trântiți-l cu capul de pereți.”

Păi să nu-l bagi în pizda mă-sii pe ”preasfințit”!? Iar Episcopia de colo: „Ierarhul Buzăului şi Vrancei nu i-a instigat pe preoţi la violenţă ci le-a atras atenţia şi le-a reproşat că nu sunt vigilenţi atunci când un impostor, adică un fals preot, încalcă proprietatea Bisericii, oficiind slujbe fără valoare şi exploatând buna credinţă a creştinilor”.

Sursa:
http://m.evz.ro/extremism-in-sanul-conducerii-bisericii-ortodoxe-episcopul-buzaului-si-vrancei-instiga-preotii-la-violenta-debilul-trebuia-sa-l-trantiti-cu-capul-de-o-bordura.html

Reclame

Responses

  1. Aveți un link?
    Mulțumesc.

  2. Am găsit:
    http://m.evz.ro/extremism-in-sanul-conducerii-bisericii-ortodoxe-episcopul-buzaului-si-vrancei-instiga-preotii-la-violenta-debilul-trebuia-sa-l-trantiti-cu-capul-de-o-bordura.html

    • Mulțumesc pentru sugestie. O să-l adaug și eu la postarea mea.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: