Publicat de: Daniel Onaca | 29 iunie 2017

Agurida de la prânz. Despre slujbe expirate

Există și moldoveni revoltați

După ce au văzut notele de la BAC, mii de elevi au decis să dea în judecată bisericile pentru că nu au fost ajutați de slujbele și de rugăciunile plătite ca să treacă cu bine examenele. Lumânările au ars degeaba, iar acatistele au fost plătite în zadar.

Svetlana Filat, președintele Comitetului Părintesc din Chișinău:“Ca niște părinți credincioși am achitat la biserică totul. Numai că degeaba. Noi părinții credem că preoții nu s-au rugat cum trebuie. Și-au făcut lucrul de mântuială. Să ne dea banii inapoi, dacă copiii noștri nu au trecut examenele. Totul este din vina preoților”.

Managerul mitropoliei Moldovei, Vladimir, este de părere, însă, că părinții au ales slujbe ineficiente, care erau la ofertă cu termenul de valabilitate expirat:“Moldovenii vor ieftin și bun. Dacă vrei bun, trebuie să plătești. Data viitoare să se învețe minte să cumpere cele mai scumpe slujbe, că o dată in viață dă copilul examene la BAC”.

În susținerea tinerilor repetenți, Mitropolia anunță că va organiza slujbe de impact, dar prețul acestora încep de la 100 de euro bucata.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: