Publicat de: Daniel Onaca | 25 septembrie 2017

Surâsul de luni. Mașina fără șofer

O întâmplare de groază

Un tip făcea autostopul pe o stradă pustie, într-o noapte neagră şi în mijlocul unei furtuni de zăpadă puternice. Timpul trecea, nici o maşină pe drum, şi furtuna făcea să nu vadă nici la doi paşi în faţa lui. La un moment dat apare o maşină şi se opreşte în dreptul lui… Fără să analizeze mult situaţia, tipul se urca în maşină. După ce închide uşa, se uită spre cel de la volan… şi încremeneşte. La volan nu era nimeni! Maşină porneşte uşor, iar tipul, deja îngrozit, stătea lipit de scaun, fără să poată scoate vreo vorba. Apare o curbă,… tipul începe să se roage în gând să scape cu viaţa şi, exact când intra maşină în curbă, apare o mâna prin geam şi roteşte volanul. Tipul, deja paralizat de groază, vede cum de fiecare dată când ajunge la o curba, mâna apare prin geam şi roteşte volanul.

La un moment dat, văzând că se apropie de oraş, îşi face curaj şi sare din maşină. Intră în primul bar care îi iese în cale. Leoarcă de apă şi înspăimântat, cere două pahare de vodcă apoi începe să le povestească celor din bar experienţa groaznică prin care trecuse. După vreun sfert de oră, intră în bar alţi doi tipi îngheţaţi bocnă. Dau cu ochii de primul și rămân împietriți:

– Auzi măi, zice unul dintre ei îi celuilalt, ăsta nu e tâmpitul ăla, care s-a urcat la noi în maşină în timp ce noi o împingeam?!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: